Podczas mojej pracy w Unileverze mam okazję oprowadzać wielu ciekawych gości. Jednego dnia jest to vice president kategorii foods, innego specjaliści ds. finansów. Dziś trafiło na studentów Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu. Niektórzy ograniczają się do oglądania programów w stylu "How it's made" - natomiast nieco bardziej proaktywni mogą zobaczyć naszą produkcję na żywo. Jak wytwarzane są keczupy, majonezy, sosy i zupy? To wszystko można zobaczyć właśnie u Nas. Godne podziwu jest pomysłowość naszych studentów, która dorównuje ich sporej fascynacji nowoczesną produkcją. Gdyby wszystkie osoby miały takie podejście do pracy to być może za kilka lat doścignęlibyśmy Japończyków w kulturze ciągłego doskonalenia :) Serdecznie zapraszam więc do kontaktu wszystkie osoby zainteresowane wizytą w Unileverze.
Gemba walk w firmie Unilever w Poznaniu
Zaktualizowano: 21 sie 2022
Comments